Skip to main content

Healing

Energien kanaliseres gennem Den Universelle Kilde.

Energien er den livskraft, der strømmer gennem din fysiske krop, gennem chakraer og meridianer for at nære celler, væv og organer.

Healing

Jeg er uddannet ReikiHealer, men benytter også Kristusenergien ved hjælp af bøn. Kristusenergien er det Guddommelige lys, det er som bølger af solstråler, hvor strålerne går gennem alt og ind i os mennesker.

Jeg stiller mig til rådighed som “mellemmand” fra den universelle kilde. Dette er ikke til stor forskel fra traditionel Reiki-healing, men det bidrager for mig til en stærkere energi, hvilket giver mig en større klarhed og indsigt.

Walk and Talk (+ healing i Asserbo)

Er der noget der kan løsne op, så er det en gåtur, både i kroppen og på sjælen, af få lov til at dele sine tanker og udfordringer. Du skal ikke forestille at være noget eller nogen over for mig, jeg er en uvildig person, som lytter uden fordomme.

Det fremmer healingsprocessen, at du har fået lov til at snakke og dele dine udfordringer med et andet menneske. Efter gåturen får du en Healing.

Fjernhealing

Healingen kan foregå en til en, men også som fjernhealing, hvor jeg imaginært sidder sammen med dig, såfremt du ikke bor i nærheden af Asserbo. Fjernhealing er ligeså kraftig og effektivfuld som en til en healing.

Priser

Personlig healing i Asserbo, varighed 1 time:  kr. 500,-.

Walk and talk + personlig healing: kr. 600,-.

Såfremt der ikke gives afbud senest dagen før sessionen, afregnes det med henholdsvis kr. 250,- og kr. 300,-.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere